Hvem er her?Her har du mulighed for at møde lejerne i ErhvervsRaadhuset.


Har du lyst til at komme og hilse på og høre nærmere om kontorfællesskabet, så ring eller benyt linket - så kontakter jeg dig.

Pårørendetelefonen


Kirsten Devantier,

Projektleder, administrativ sparingspartner


Pårørendetelefonen er en peer-to-peer-baseret rådgivningstjeneste for pårørende på tværs af diagnoser. Projektet er finansieret af midler fra Socialstyrelsen og initieret af Pårørende i Danmark. 


Projektet er startet i november 2021 og vi forventer at telefonen vil åbne i marts 2022. Rådgivningen vil i første omgang være åben 2 gange om ugen.


Jeg er projektleder på Pårørendetelefonen og står for alt det praktiske omkring etablering, koordinering, udvikling og drift. Pårørendetelefonen har kontor sammen med Pårørende i Danmark her i Erhvervsrådhuset, hvilket giver mulighed for sparring og nye input – også fra de øvrige brugere af huset.


Ved siden af Pårørendetelefonen og mine øvrige frivillige opgaver i Pårørende i Danmark arbejder jeg freelance med alle typer af administrative opgaver, herunder regnskab, HR, organisation, SoMe og hjemmesider.

Stealth Computing
Karsten Vandrup


Jeg hedder Karsten Vandrup, og har i efteråret 2021 startet Stealth Computing, der er en konsulent- og kursusvirksomhed indenfor IT-Sikkerhed, med fokus på ISO 27001 kompatibilitet. Jeg er til daglig lektor i IT-Sikkerhed og Computer Science på Zealand, og er derudover it-sikkerhedsspecialist og forfatter. Efter en lang karriere som leder i it- og kommunikationsbranchen i Danmark, Finland, Californien og Baltikum skiftede jeg i 2014 til den akademiske verden for at forske og undervise i it-sikkerhed og it-kriminalitet.


I efteråret 2021 udkommer András Acs Pedersen og Karsten Vandrup med bogen ’It-Sikkerhed i praksis – en introduktion’ på forlaget Samfundslitteratur. Jeg er certificeret CISO af Exin, med fokus på ISO 27000-standarderne.


Jeg ønsker at bruge de flotte og historiske rammer på Erhvervsrådhuset Præstø som base for kurser i Sikker Software udvikling, IT Sikkerhed i Forsyningsvirksomheder og Awareness, men opererer i hele Scandinavien, Island, Grønland Finland og Rusland

Kristine Andersen

Studerende


Jeg læser en kandidat i spansk sprog og kultur ved Københavns Universitet (Institut for Engelsk, germansk og Romansk), og skal skrive mit speciale efteråret 2021. Jeg glæder mig til at indgå i kontorfælleskabet i ErhvervsRaadhusets smukke lokaler.


Jeg er halvt norsk og halvt dansk, og har boet 2, 5 år i Danmark. Jeg har derfor min bachelor i Spansk Sprog og Latinamerika studier fra Universitetet i Bergen.

Gennem min uddannelse har jeg arbejdet med komplekse problemstillinger indenfor den spansktalende verdens historie, samfund, kultur, litteratur og idehistorie både i en national og international sammenhæng.


Mit fokus har altid været Latinamerika. Fra jeg var helt ung, har jeg rejst og boet i mange af kontinentets lande. Disse perioder har både vært i forbindelse med studier, men det har også været i forbindelse med frivilligt arbejde. På en af mine længere rejser har jeg arbejdet på et børnehjem i Guatemala for udsatte børn og unge.


Gennem deltagende observasjon har jeg erfaret hvordan vold, ulighed, diskrimination og mangel på grundlæggende rettigheder har store konsekvenser, og disse erfaringer har givet mig et brændende ønske om at være med til at forandre på uretfærdighederne der hersker i Latinamerika.

Foreningen Pårørende i Danmark


Marie Lenstrup, formand, forfatter og foredragsholder


Foreningen Pårørende i Danmark blev dannet i 2014 og får nu for første gang en fast base på Erhvervsrådhuset. Det er en del af professionaliseringen af foreningen, som nu får ikke bare kontorplads men også adgang til gode mødefaciliteter.


Foreningen arbejder på nationalt plan med interessevaretagelse for pårørende på tværs af diagnoser. Vi udvider nu med forskellige medlemsrettede tilbud som webinarer og selvhjælpsgrupper – forhåbentlig også snart en gruppe i Præstø.


Ved siden af mine ulønnede opgaver som formand for Pårørende i Danmark, skriver jeg bøger og artikler og holder foredrag landet over om livet som pårørende, inddragelse af pårørende og kommunal pårørendepolitik.


Efter rigtig mange år som selvstændig og foreningsformand fra hjemmekontoret, glæder jeg mig utroligt meget til igen at være del af et arbejdende fællesskab i hverdagen.


https://paaroer.dk/
Rikke Molter  – Scifeon

Specialist i Organisationsudvikling, Strategi og Kvalitetsledelse.


Pr. 01-8-2020 begyndte jeg mit nye job i Scifeon, som Chief of Staff and Head of Quality. Scifeon er en succesfuld start-up virksomhed inden for life-science forskningsindustrien, hvor Scifeons Software Platform hjælper med at håndtere eksperimenter, prøver, resultater osv.

Jeg skal bidrage med et ekspertfokus på kvaliteten af processer, samarbejde og leverancer, mens virksomheden og Scifeon-softwareplatformen fortsætter med at vokse.

Jeg skal også sikre, at virksomheden bliver ISO 9000 og ISO 27000 certificeret i 2021.

Scifeon er beliggende i Søborg, Kbh., og jeg har fået muligheden for at spare transporten halvdelen af tiden og arbejde hjemmefra. For stadig at have sparring, socialt samvær og ikke mindst komme væk fra de huslige overspringshandlinger, så har jeg fået en kontorplads i ErhvervsRaadhuset. Jeg ser frem til at indrette mig i det helt specielle kontormiljø, der er bibeholdt i det gamle rådhus.


(www.Scifeon.com)

Lars Juul    PolarisLars er vores internationale mand i huset:


Jeg arbejder for det amerikanske firma Polaris, der er kendt for blandt andet snescootere og ATV’er.


Jeg står for projektledelse og it-support, til mange af koncernens leverandører, rundt om i verden.


Mine opgaver kan i mange tilfælde løses fra basen i Præstø, men det bliver også til flere rejsedage om året.


Det er rart at sidde i ErhvervsRaadhuset og mødes med andre ligesindede, i det pragtfulde kontormiljø.


www.polaris.comJan Hald Pedersen (News at heart)
Uddannet statsautoriseret revisor og selvlært programmør.

I ErhvervsRaadhuset arbejder jeg på udvikling af News at heart. En nyhedsplatform til din online nyhedsstrøm. Ellers arbejder jeg deltids som skatterådgiver hos revisionsselskabet Beierholm.

ErhvervsRaadhuset giver mig en arbejdsplads i et stort lokale, der inspirerer til store tanker i et hus, der emmer af historie og atmosfære – og ikke mindst nogle ”kolleger” at sparre med.

Oplevelse efter de første par uger: Det lever fuldt ud op til mine forventninger og med god service fra vores husvært René. Flere kolleger ønskes.


www.NewsAtHeart.com


René Sørensen. VeeCan Systems ApS

Udlejeren af ErhvervsRaadhuset.


Da Jakob Helles i efteråret 2019 spurgte om det var noget for mig, at leje det gamle rådhus og indrette det til kontorfællesskab, skulle jeg ikke tænke længe, før jeg havde taget ideen til mig.


Det var spændende på flere måder. Først ideen med at lave et sted i Præstø, hvor selvstændige kunne arbejde og inspirere hinanden, og dernæst også at få lov at være i det gamle fredede Rådhus. Et sted der oser af historie.
De næste måneder gik med at undersøge og planlægge omkring dette herlige gamle hus.


Et af bordene i huset har jeg selv besat. Herfra driver jeg min virksomhed, hvor jeg arbejder med løsninger til produkt-afprøvning og -dokumentation. Meget tid går med at udvikle og vedligeholde min programpakke VeeCanDAQ. Men jeg hjælper også mine kunder med at opbygge hardwaresiden af løsningerne. VeeCan Systems ApS har således kunder i både Danmark og resten af Europa.


(www.VeeCan.dk)